Spesiale promosie met 15-Minuut-Afrikaans


Ek glo tuisskool moet lekkerder en makliker as skool wees.

Maar ek glo ook tuisskool moet beter resultate as skool oplewer.

Sommer baie beter.

Omdat ek veral glo tuisskooltaalwerk moet lekkerder en makliker as die skool s’n wees (maar ook meer effektief) het ek ʼn kursus ontwikkel wat jou as tuisskoolma hiermee help.

15-Minuut-Afrikaans is ʼn e-kursus uit die boonste rakke.

Kry hierdie GRATIS bonuskursus by

Spel sonder sukkel

Spel sonder sukkel bestaan uit 10 kort videolesse waar 6 prosesse en 4 stappe behandel word om jou kinders effektief en sonder drama te leer spel.

Die genot van gedigte

Drie oulike videolesse waarin 3 Afrikaanse gedigte behandel word. Hope bykomende geleenthede vir kreatiewe skryfwerk soos om self 'n gedig te probeer skryf.

Vind byvoorbeeld uit:

• Wat die 22 klanke is wat jy in Afrikaans moet ken

• Wat die 600 basiese woorde is wat mens in enige taal moet ken

• Wat is die 10 belangrikste spelreëls in Afrikaans waar die meeste foute voorkom

• Van ’n gratis en effektiewe manier om elektroniese flitskaarte te maak

• Hoe en hoekom jy prentjies moet gebruik

• Waarom die klank van die taal so belangrik is en hoe jy dit moet gebruik

1. Sê nou deur AG Visser

‘n Prettige gedig wat kinders se verbeelding prikkel

 

2.   Voël deur WEG Louw

Leer kinders beeldspraak en goeie woordgebruik

 

3. Rooidag deur NP van Wyk Louw

Hierdie bekende gedig gaan oor verwagting. Leer van beeldspraak 

Wat sê ma's oor 15-Minuut-Afrikaans?

My seun van 10 gediagnoseer met disleksie. Die vroutjie wat die toetse gedoen het, het voorgestel ek doen net 1 sinnetjie op ’n dag met hom en fokus op net 1 woord. Ek het net voor ons hom laat toets het 15-Minuut-Afrikaans aangekoop en dit was vir my (en my seun) so wonderlik dat dit presies was wat hy nodig gehad het! Hy het kans gesien vir elke dag se bietjie en hy het dit werklik geniet.
— Vidette Pretorius
Ons het in Februarie (2018) met 15-Minuut-Afrikaans begin. Ek was op soek na iets wat vir my tienjarige dogter lekker sal wees, haar taalvaardighede sal verbreed en waaraan sy onafhanklik kan werk (Ek het ook 'n 7-jarige en as fisioterapeut werk ek ook 'n paar uur 'n week van die huis af.) Sy sit nou op die oomblik en werk en ek kon nie anders as om 'n dankie boodskap te tik nie, 15-Minuut-Afrikaans is perfek vir haar en sy is MAL daaroor.
— Ilse Viljoen
Glo my, ek beveel 15-Minuut-Afrikaans wyd en syd aan omdat die konsep daarvan vir my so goed werk – dit is kort en kragtig maar daar is ’n daaglikse inoefening van die woordsoorte wat meebring dat die konsepinligting vasgelê word. Ek is so bly dat ek die oolfant kursusse ontdek het, want dit is prakties, “hands-on” en effektief.
— Heidi Lamprecht
En is 15-Minuut-Afrikaans nie prettig nie! My 10-jarige tweelingseuns, wat altyd wou huil oor taalleerwerkboeke, is nou elke dag baie gretig vir 15-Minuut-Afrikaans. Steeds ʼn fees ook na 14 weke!
— Veronica Esterhuyse
In my huis is enige taalinsette gaaf, want dit kom glad nie natuurlik soos Wiskunde en ander natuurwetenskappe na my toe nie. Ek is ook glad nie kreatief met enige lesse nie. Daarom is ek so dankbaar vir 15-Minuut-Afrikaans.
— Wanda Rossouw
My vier kinders is baie uiteenlopend, maar elkeen van hulle het my hulp nog baie nodig met boekwerk. 15-Minuut-Afrikaans werk perfek vir my, want ek kan drie uit die vier gelyk die klassie gee en dit help geweldig.
— Heidi Gouws